O nama

Naša priča glasi:

Naši počeci

Najranije sećanje iz detinjstva veže nas za divne zime u Sarajevu, miris ćevapa na baščaršiji i šum Miljacke reke.

Ideja nam je bila da taj osećaj približimo Vama. Da osetite ono što mi pamtimo. Da vidite kako raja voli svoje prijatelje i da uživate u originalnom receptu sarajevskih ćevapa kod nas.

Zato smo otvorili Sarajevski ćevap Kenžak. Da Vam približimo deo našeg sećanja na te divne i bezbrižne dane i da uživate sa nama.Cilj nam je da stvorimo ususkani domaci kutak raja u Beogradu koji nam svima moze pruziti ukus savršenog roštilja, vrhunskog somuna i topli osecaj doma

Potrudili smo se da ceo dožviljaj bude baš sarajevski. Da ćevape služimo sa lukom, tucanom paprikom i kuglom kajmaka. U našoj ponudi pored sarajevskih ćevapa imamo i sudžuk kobasice. To su roštiljske kobasice karaktersitično spremane. Nešto što mi uvek toplo preporučujemo.

Noviteti

Dođite kod nas

U ponudu ubacujemo i domaće slatkiše. Tulumbe i baklave. Spremljene sa puno ljubavi i po starom domaćem receptu koji se godinama prenosi sa kolena na koleno.

Budite naši gosti. Mi smo u Vojislava Ilića 57, Beograd. Možete nas pozvati i na telefon:060/5003-995 mi vršimo dostavu u krugu od 4km. Za veće porudžbine pozovite za informacije. Naravno ima nas i na Woltu i Glovu.

Dođite da zajedno uživamo u dobroj hrani, smehu i sećanjima. Budite deo naše „raje“.